In de Cities-collection van Stefan Feld worden ook de spellen New York en Hamburg in het Nederlands vertaald. Dat meldt uitgever White Goblin Games.

Eerder verscheen ook al Amsterdam in dezelfde serie in het Nederlands.

Hamburg (White Goblin Games) – Ontwerper: Stefan Feld – Illustraties: Christian Fiore – Spelers: 1 – 5   – Speeltijd: 60 – 90 minuten – Leeftijd: 10+ – Nederlands: ja

In Hamburg kruipen de spelers in de rol van de stad in 1890. In de bewerking van het spel Brugge (2014) kunnen spelers kaarten inzetten op verschillende manieren. Met die kaarten moeten spelers proberen hun macht op allerlei vlakken zo hoog mogelijk zien te krijgen. Het doel van het spel is om de machtigste man van heel Hamburg te worden.

New York City (White Goblin Games) – Ontwerper: Stefan Feld – Illustraties: Klemens Franz – Spelers: 1 – 4  – Speeltijd: 45 – 60 minuten – Leeftijd: 14+ – Nederlands: ja

In New York gaat het om het bouwen van wolkenkrabbers in NewYork. Als architect bouw je zoveel mogelijk hoge gebouwen in de verschillende wijken in New York en probeer je prestige te vergaren.

Wanneer de twee spellen in het Nederlands verkrijgbaar zijn is nog niet bekend.

Door Redactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *